Sunday

Som tida flyr - 2014!Med OL 2014 bak oss og en deilig vår i anmarsj, ja det må vi bare tror på, så begynner dere vel å tenke sommer og ferieplaner. Det gjør jeg også. Det har vært lite med poster her, men jeg har heller ikke hatt noen kurs å invitere til. Egoistisk fra min side da jeg har ønsket å fokusere på min fremtidige (og første) separatutstilling i Rygge kunstforening 26. april 2014. Det er lett å se i ettertid at jeg nok hadde fått klemt inn en weekend, så det beklager jeg alle som har gått og ventet på malekurs.

Men det som er i boks er sommerens malekurs, 2 faktisk:
  • Uke 28, mandag 7. juli til og med fredag 11. juli. Først ute er en hel uke bare for nybegynnere. Her tar vi fatt i de elementene som et bilde består av, altså farger, linjer, form, flate og litt til. Alt det du som nybegynner lurer på.
  • Uke 29, mandag 14. juli til og med fredag 18. jul er for de som har malt en stund og er mer opptatt av tema og innholdet og hvordan få frem intensjonen og budskapet sitt.
Mer informasjon og detaljer kommer senere, men nå er det lettere å planlegge sommerens deilige dager med disse datoene klare. Håper vi ses og ha en fin vår, når den dukker opp om ikke så lenge.

No comments: