Tuesday

SOMMERENS MALEKURS 2018 - uke 30.

Creating is the defintion of change - Enya

"Forandring fryder" er det noe som heter. Og når jeg planlegger den årlige sommerkurs/workshop/retreat/ ferieuke - you name it - så tenker jeg må finne på noe nytt? Men etter så mange år har det vist seg at dere er stort sett opptatt av det samme;  tid til å male, i fred og ro - med likesinnede - inspirasjon og litt (!) utfordring, nye metoder og nye kunstnere og utveksle tanker og ideer. 

Men bevares, det har skjedd masse utvikling disse årene, og det er takket alle de flotte deltakerene som har med seg sin nysgjerrighet, deler sin kunnskap og gir gode tilbakemeldinger, så da blir det slik i år igjen. 

"Uten kart - uten grenser"  5 intense dager som gir deg innblikk i nye måter å se bilder på og utvikle malespråket ditt. Og som navnet sier, hverken regler eller oppskrifter. Om du maler abstrakt eller figurativt, her får du veiledning og tilbakemelding i forhold til hvor du er.  Og er du nybegynner og usikker på hvordan alt henger sammen, blir du tatt godt hånd om. Jeg har undervist i mange år på alle nivåer.

Høres spennende ut - vil du vite mer? Ta kontakt med meg enten på tlf 48142816 eller send en mail til malekurs@larkollen.no . Les mer om det praktiske "Sommerkurs 2018


No comments: