Wednesday

Mixed media - collage workshop


Ideer i mange lag:  2 dagers workshop, 18. og 19. april 2015. Oppdage hvordan forskjellige kombinasjoner av materialer, tegning, trykk og maleri blir til uttrykksfulle bilder. 
To intense dager, bli kjent med:
  • nye materialer
  • nye teknikker 
  • og utvikle ideer

Dagens kunstuttrykk gir rom for alt, og er du innom en utstilling i dag, kan det være vanskelig å tyde hvilke materialer som er brukt.
  
På 60-tallet ble mixed media tatt i bruk av mange, spesielt innenfor abstrakt expresjonisme, blant annet Robert Rauschenberg, men allerede Picasso og Braque introduserte collage ca 1910. Selve ideen om å blande forskjellige materialer er urgammelt.

Uansett hvilke uttrykk eller tema du ønsker å jobbe med, så kan nye materialer eller teknikker gi nye muligheter og ukjente resultater. Om du jobber tradisjonelt eller mer abstrakt er det noe å hente i å kaste seg ut i det og bli overrasket over nye prosesser.

To anerkjente kunstnere som jobber med collage og mixed media på hver sin måte og som vi skal se nærmere på, er Nick Bantock og Leslie Avon Miller.   Meld deg på en spennende weekend med mixed media - collage.


No comments: