Sunday

Goa + INDIA art Fair


Den årlige "rømme mørket og vinter tur" til India er varme minner. Vi har vært i Goa flere ganger og jeg spør om det kanskje er på tide å finne på noe nytt - men det er noe hyggelig og trygt å komme tilbake til et kjent sted. Sier kanskje noe om alderen og ønsker om utfordringer?  Med kun 14 dager til rådighet kan det være greitt å ikke måtte finne opp hjulet hver gang. Uansett kjente trakter så oppdager vi alltids noe nytt og det skjer mye spennende, det er tross alt India. Som bildet viser så er det fasinerende å se fiskebåtene komme inn med fangsten sin tidlig hver morgen.

Fikk også litt tid til å leke litt med Indian ink, tusj altså, og opprinnelig kinesisk, et spennende medium. Ukontrollerbar og blandet med saltvann, (fra det Arabiske havet) så er utfallet tilfeldige spor og flater.  

Hjemturen går gjennom Delhi og to ganger har det passet med besøk til INDIA art Fair.  Arrangert for 7. gang,denne fire dagers happening viser både moderene og samtidskunst. Både indiske og store internasjonale kunstnere deltar og utstillingen er på høyden med det som vises i både London og Berlin. Årets katalog er ennå ikke tilgjengelig men du finner de siste 6 i linken. Og noen av galleriene har nettsider under exhibitors. I år klarte jeg med litt "kløkt" å komme inn på VIP dagen, ellers hadde det holdt hardt å få det med seg.
   

No comments: