Sunday

... og sommeren går mot høsten

kan ikke huske en slik deilig sommer (når den omsider dukket opp) og nyter denne vakre overgangen til kjøligere dager. Sommerens malekurs "Landskap - uten grenser" var nok en fin uke med trivelige, nysgjerrige og arbeidssomme deltakere. Håper alle har nå hatt en super og avslappende sommer og brukt penslene flittig, eller vært kreativ på andre måter.

Høsten blir travel for meg. Forbereder min første separat utstilling i Rygge kunstforening, april 2014. Skal også delta på Lions Nordberg igjen i november, helgen etter at jeg kommer hjem fra Nederland. Deltar på 1 ukes kurs i monotypi og encaustic/voks med Catherine Nash - mer om dette en annen gang.

Fra serien 50 Shades of Red - encaustic on panel/DMPrzedpelska  2012.
1 - 15 Nordberg Lions 2012

Men før dette så er det 3 uker i Australia med min mor og gleder meg enormt til å fly rundt i alle gallerier og museer mellom Sydney og Melbourne. Skulle gjerne kommet meg til Uluru / Ayers rock, men det blir nok i meste laget for en voksen dame på 80+. Skulle gjerne hatt med meg en neve jord derfra for å lage egen maling slik det har blitt gjort i "millioner" av år. Men man fjerner ikke stein fra fjellet!

Og sist men ikke minst så er jeg blitt mormor igjen, "Glæma" til nok en liten sjarmerende gutt, Tellef. Så det går litt tid til den rollen også.

Konklusjon: dessverre ingen malekurs i høst, men dere kan jo male på egen hånd!!!  Så derfor en liten utfordring til alle, både tidligere elever og andre interesserte. Send et foto av noe dere jobber med til malekurs@larkollen.no  og jeg gir en korrektur tilbake. Slik holder vi energien oppe. God høst!

1 comment:

Anonymous said...

Hei, søte Debbie. Lenge siden sist, - men jeg tenker på deg nå og da :) Gratulerer med Tellef, - og gratulerer med separatutstilling! Send meg en invitasjon da, - så kommer jeg gjerne. Kjenner det kribler i fingrene etter å jobbe manuelt og å male, - for det blir altfor mye digital jobbing for meg. Så om jeg får til noe … så kanskje jeg sender deg et bilde for kommentar ;) Ha en fin adventstid. Klem, Tone